Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν 1-2

bet365

Οι Βαυαροί πέρασαν με 1-2 από τη Βρέμη, διευρύνοντας το τρελό αήττητό τους κόντρα στη Βέρντερ σε όλες τις διοργανώσεις στα 23 ματς και δεν έχασαν και άλλο έδαφος τίτλου.

Ούτε αυτή τη φορά έπαιξε καλά. Τουλάχιστον όχι όπως την έχουν συνηθίσει οι οπαδοί της. Φυσικά δεν μιλάμε για φέτος. Αυτή τη σεζόν, έτσι όπως έχει εξελιχτεί η Μπουντεσλίγκα, αυτό που έχει πλέον σημασία, δεν είναι το θέαμα, αλλά το τρίποντο. Αυτό ήρθε έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Πάλι καλά δηλαδή που αντίπαλος ήταν η Βέρντερ, την οποία οι Βαυαροί καθάρισαν 1-2 στη Βρέμη, διευρύνοντας το τρελό σερί τους στα 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (20 νίκες).

Τελευταία φορά που η Μπάγερν ηττήθηκε από τη Βέρντερ, ήταν το 2006. Εκτοτε έχει νικήσει εκεί μέσα 11 διαδοχικές φορές. Για το τωρινό πέρασμά της, φρόντισε ο Γκνάμπρι. Εκείνος ήταν που έκανε το 1-0 (20') με διπλή προσπάθεια και έδωσε και τους τρεις βαθμούς με περίεργο τρόπο και λάθος αμυντικού (50'). Ενδιάμεσα (33') ο Οσάκο είχε ισοφαρίσει προσωρινά με κεφαλιά.

Με τη νίκη η ομάδα του Νίκο Κόβατς παρέμεινε στο -9 από την κορυφή, ενώ προσπέρασε προσωρινά Αϊντραχτ και Λειψία που έχουν ματς λιγότερο. Το αρνητικό ήταν το τραυματισμός του Ριμπερί, με τον Ρόμπεν να μένει προληπτικά εκτός τελευταία στιγμή.

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόφελντ): Παβλένκα, Μοϊσάντερ, Γκέμπρε-Σελασιέ, Αουγκούστινσον, Βελίκοβιτς (62' Λάνγκαμπ), Σαχίν (76' Πισάρο), Κλάασεν, Μ. Εγκεσταϊν, Κρούζε, Οσάκο, Γ. Εγκεσταϊν (56' Μίβαλντ)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Ραφίνια, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (80' Τιάγκο), Ριμπερί (38' Κομάν), Μίλερ (90' Χάβι Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα