Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 2-0

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 2-0

bet365

Η Ντόρτμουντ λύγισε 2-0 την Φράιμπουργκ, πέτυχε την 4η σερί νίκη και κράτησε τη διαφορά των +9 από την Μπάγερν. Νίκη με Δώνη η Στουτγκάρδη.

Αν και μεσοβδόμαδα έκανε γκέλα εντός στο Champions League, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες στην έδρα της με το 2-0 επί της Φράιμπουργκ και διατήρησε έτσι τη διαφορά από την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ παρέμεινε αήττητη, έφτασε τις 10 συνολικά και 34 σερί νίκες και παραμένει πριν έρθει το 2019 σε... τροχιά τίτλου. Με έναν Βίτσελ να μην χάνει μονομαχία, η BvB ήταν κυρίαρχος στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 40' με πέναλτι του Ρόις ύστερα από ανατροπή του Σάντσο από τον Χάιντς (1-0). Δύο λεπτά μετά λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με το τρομερό φάουλ του Γκόντορφ στο δοκάρι από μακριά αλλά η Μπορούσια κράτησε τη νίκη που τελικά ήρθε με 2-0 καθώς στο 91' ο Σάντσο έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Πίστσεκ και εκείνος σε κενό τέρμα στον Αλκάθερ, ο οποίος σκόραρε για 10η φορά φέτος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ντόρτμουντ (Λούσιεν Φαβρ): Μπίρκι, Πίστσεκ, Ντιαλό, Χακίμι, Ζαγκαντού (37' Τοπράκ), Βίτσελ, Ντιλέινι, Γκέτσε (70' Αλκάθερ), Σάντσο, Ρόις (81' Φίλιπ), Λάρσεν.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σβόλοβ, Γκούλντε, Χάιντς, Γκίντερ, Στέντσελ, Κοχ, Φραντς (68' Ραβέ), Γκόντορφ (Κλάιντιστ), Χάμπερερ, Πέτερσεν (77' Χέλερ), Βάλσμιντ.

Νίκη με Δώνη η Στουτγκάρδη
Τη δεύτερη νίκη της σεζόν πανηγυρίζουν οι Σουηβοί, οι οποίοι υποδέχθηκαν την Αουγκσμπουργκ και πήραν το τρίποντο χάρη στον Τάσο Δώνη. Ο διεθνής Ελληνας εξτρέμ ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 39' για το 1-0, το οποίο έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης. Ετσι, η Στουτγκάρδη πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια, η οποία δε θα είναι εύκολη ούτως ή άλλως, ενώ οι Βαυαροί δείχνουν ότι δεν μπορούν να δώσουν συνέχεια στο καλό ξεκίνημα τους και βλέπουν ότι μειώνεται η διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ξεκόλλησε η Χέρτα, βυθίζεται το Αννόβερο
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι αγωνιστικές αγνοούσε το τρίποντο η Χέρτα. Πέρασε όμως με 0-2 από το Αννόβερο και με αυτό το τρίποντο πλησίασε στις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι Βερολινέζοι είδαν τους Τορουναρίγκα (40') και Ιμπίσεβιτς (73') να βρίσκουν δίχτυα και να αφήνουν τους γηπεδούχους στο όριο του υποβιβασμού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα