Η Ντόρτμουντ πληρώνει 28 εκατ. ευρώ και κάνει δικό της τον Αλκάθερ

Gazzetta team
Η Ντόρτμουντ πληρώνει 28 εκατ. ευρώ και κάνει δικό της τον Αλκάθερ

bet365

Ο Πάκο Αλκάθερ κάνει... πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, η οποία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Μπαρτσελόνα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αλκάθερ μετράει εννιά γκολ σε οκτώ συμμετοχές με την Μπορούσια, δείχνοντας σε εξαιρετική φόρμα και αυτό κάνει την Ντόρτμουντ να κινείται από τώρα για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Όπως αναφέρει η Bild, η Ντόρτμουντ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πληρώσει την οψιόν συν το μπόνους ενοικίου που είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και θα αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Ισπανού επιθετικού.

Συγκεκριμένα η Ντόρτμουντ θα δώσει τα 23 εκατομμύρια ευρώ της οψιόν που διατηρεί, συν τα 5 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους ενοικίου, με τον παίκτη να είναι άλλωστε θετικός στο να ολοκληρώσει την κανονική μεταγραφή του στον γερμανικό σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα