Δεν θα αγοράσει τον Χάμες η Μπάγερν

Δεν θα αγοράσει τον Χάμες η Μπάγερν

Gazzetta team
Δεν θα αγοράσει τον Χάμες η Μπάγερν

bet365

Σύμφωνα με το «Kicker», οι Βαυαραοί έχουν αποφασίσει ότι δεν θα πληρώσουν στη Ρεάλ τη ρήτρα του Κολομβιανού σούπερ σταρ, καθώς φέτος δεν κάνει καθόλου καλή σεζόν και τους άλλαξε αρνητικά τη γνώμη.

Μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ, ο Ούλι Χένες προανήγγειλε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι η Μπάγερν θα προβεί σε ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της. Γι' αυτόν τον σκοπό αναμένεται να δαπαναήσει ένα σοβαρό ποσό κοντά στα 200 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το νούμερο όμως δεν θα συμπεριληφθούν τα 42 εκατ. που απαιτούνται για τον Χάμες Ροδρίγκες, καθώς οι Βαυαροί σκοπεύουν τελικά να τον... επιστρέψουν.

Ο δανεισμός του από τη Ρεάλ είναι διετής και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Και εάν πέρσι φάνταζε σχεδόν βέβαιο ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας θα ενεργοποιούσαν την οψιόν του, τελικά σύμφωνα με το «Kicker», αποφάσισαν ότι δεν θα το κάνουν. Η φετινή σεζόν του Κολομβιανού σούπερ σταρ είναι κακή κι αυτό οφείλεται τόσο στην κόντρα του με τον προπονητή του, όσο και με τη δική του γενικότερη συμπεριφορά και τα κρούσματα απειθαρχίας.

Κατά συνέπεια, ο ποδοσφαιριστής είτε θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, είτε μέχρι τότε θα του έχουν βρει νέο σπίτι, με τη Γιουβέντους να κυκλοφορεί ότι ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του. Στο Μόναχο πάντως δεν πρόκειται να μείνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα