Καλπάζει η Γκλάντμπαχ! (vid)

Gazzetta team
Καλπάζει η Γκλάντμπαχ! (vid)

bet365

Η Γκλάντμπαχ πέρασε με 3-1 από τη Βρέμη και βλέπει κορυφή. Τεσσάρα η Φορτούνα, νίκες για Μάιντς, Στουτγκάρδη, Χόφενχαϊμ.

Η εντυπωσιακή πορεία της Γκλάντμπαχ και η εκ διαμέτρου αντίθετη της Βέρντερ συνεχίστηκε, με τα πουλάρια να φεύγουν με μεγάλη νίκη με 3-1 από την Βρέμη και να παραμένουν κοντά στην κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χέκινγκ ο εκπληκτικός Πλέα, που έκανε χατ τρικ.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 0-1 με τον Γάλλο επιθετικό στο 39’. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πλέα τελείωσε τα πάντα, κάνοντας το 0-2 στο 48’, ενώ 4’ αργότερα ο Γάλλος έκανε και το 0-3! Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν στη συνέχεια, μείωσαν με τον Σαχίν στο 59’, είχαν ευκαιρίες για το 2-3 στη συνέχεια, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.


Τεσσάρα η Φορτούνα
Σε ένα τρελό ματς στο οποίο σημειώθηκαν πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος, η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε τη δεύτερη φετινή της νίκη στην Bundesliga διαλύοντας εντός έδρας την Χέρτα (4-1). Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Μίτελσταντ με δύο κίτρινες μέσα σε διάστημα 14 λεπτών στο πρώτο μέρος (27', 41'). Στην επανάληψη Ουσάμι (53') και Χένινγκς (63') έβαλαν γερές βάσεις νίκης για την Φορτούνα, η οποία έκανε το 3-0 στο 84' με τον Ραμάν. Για τους Βερολονέζους μείωσε στο 88' ο Ζέλκε, πριν διαμορφώσει στο 92' το τελικό 4-1 ο Ραμάν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ξανά με Νέλσον η Χόφενχαϊμ
Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Χόφενχαϊμ, που κέρδισε με 2-1 τη μαχητική Άουγκσμπουργκ με γκολ του σούπερ φορμαρισμένου Νέλσον στο 83’. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 65’ με τον Κράμαριτς, αλλά η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση, με τον Φινμπόγκασον να κάνει το 1-1 στο 69’. Το ματς άνοιξε στη συνέχεια και στο 83’ ήρθε ο Νέλσον να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το τελικό 2-1.

Μεγάλο διπλό η Μάιντς
Η Μάιντς πέρασε με μεγάλη νίκη 3-1 από το Φράιμπουργκ, τη δεύτερη συνεχόμενή της στο πρωτάθλημα. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Γκαμπέν και στο 18’ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ματέτα. Στο 72’ ο Σαλάι έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο ματς, μειώνοντας σε 1-2, αλλά μόλις 3’ αργότερα ο Ονισίβο τελείωσε τα πάντα, κάνοντας το 1-3.

Πρώτα γκολ, πρώτη νίκη με Βάιντσιρλ η Στουτγκάρδη
Μια αχτίδα ελπίδας... έσκασε για την Στουτγκάρδη, η οποία πέτυχε τα πρώτα της γκολ υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Μάρκους Βάιντσιρλ, και πήρε την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Νυρεμβέργη (0-2). Για τους Σουηβούς, που είναι πλέον κοντά σε ένα group ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, τα γκολ πέτυχαν στο δεύτερο μέρος οι Μπάουγκαρντλ (68') και Τόμι (82') για το τελικό 0-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα