«Στα άκρα η σχέση του Χάμες με την Μπάγερν»

«Στα άκρα η σχέση του Χάμες με την Μπάγερν»

Gazzetta team
«Στα άκρα η σχέση του Χάμες με την Μπάγερν»

bet365

Νέο δημοσίευμα βάζει... φωτιές στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Χάμες Ροδρίγκες εκτός από την κόντρα του με τον Νίκο Κόβατς, φέρεται να έχει κακές σχέσεις και με τον τεχνικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Μπάγερν – ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Χάμες Ροδρίγκες είχε στραφεί κατά του Κόβατς, αμφισβητώντας τις προπονητικές του μεθόδους με τη φράση: «Δεν είμαστε Φρανκφούρτη», υποτιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον Κόβατς για την προηγούμενη ομάδα του.

Σήμερα η Bild φέρνει στο φως νέα προβλήματα στις σχέσεις του Χάμες με την Μπάγερν και συγκεκριμένα με τον τεχνικό διευθυντή της, Χασάν Σαλιχάμιτζτιτς, τον οποίο ο Κολομβιανός άσος αγνόησε τη στιγμή της αλλαγής του στο ματς με τη Μάιντς πριν από κάποιες εβδομάδες.

Η Bild φέρνει τον Κολομβιανό άσο να είναι τσαντισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο με τον ίδιο να βρίσκεται πλέον στα όριά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόβατς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ τόνισε ότι η συμμετοχή του Χάμες είναι αμφίβολη λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα