Η Ντόρτμουντ ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα ότι θα αγοράσει τον Αλκάθερ

Gazzetta team
Η Ντόρτμουντ ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα ότι θα αγοράσει τον Αλκάθερ

bet365

Ο Πάκο Αλκάθερ σκοράρει σχεδόν με κάθε σουτ στην αντίπαλη εστία και οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα έχουν αποφασίσει να πληρώσουν στην Μπάρτσα τα 23+5 εκατ. ευρώ της οψιόν του.

Βγάζει μάτια από το πουθενά. Αν και το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησε βασικός πρώτη φορά, έχει καταφέρει στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του να σκοράρει επτά φορές στην Μπουντεσλίγκα και να είναι στην κορυφή της λίστας μαζί με τον Λούκα Γιόβιτς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Κάπως έτσι η Ντόρτμουντ δεν έχει πλέον ενδοιασμούς και ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα ότι θα αγοράσει τον Πάκο Αλκάθερ.

Ο 25χρονος Ισπανός φορ αγωνίζεται δανεικός στους Βεστφαλούς και η ολοκληρωτική απόκτησή τους θα τους κοστίσει 23 εκατ. ευρώ + πέντε ακόμα σε μορφές μπόνους. Την επιθυμία της Ντόρτμουντ να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο γενικός διευθυντής των Μπλαουγκράνα, Οσκαρ Γκράου.

Αυτή η οψιόν αγοράς μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, ενώ και ο ποδοσφαιριστής με τη νυν ομάδα του έχουν συμφωνήσει ήδη σε συμβόλαιο έως το 2023, με τον ετήσιο μισθό του μάλιστα να ανεβαίνει στα πέντε εκατ. ευρώ. Πάντως πριν λίγο καιρό και ο ίδιος ο Αλκάθερ είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, όπου δεν έπαιζε σχεδόν ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα