Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 1-3

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν 1-3

bet365

Ο Λεβαντόφσκι συνέχισε την παράδοση σκοραρίσματος με την Βόλφσμπουργκ και η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες (1-3).

Η Μπάγερν έκανε το πρώτο βήμα για να ξεφύγει από τη μίνι-κρίση. Ας είναι καλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που κάθε φορά που αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ... αφηνιάζει. Ο Πολωνός πέτυχε δύο γκολ και η Μπάγερν έφυγε με νίκη 3-1, έστω και αν στο δεύτερο μέρος ο Ρόμπεν αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του Κόβατς με 10 παίκτες.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ αμυντικά και τους Βαυαρούς να ψάχνουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι πρώτες καλές στιγμές, πάντως, ήρθαν για τους Λύκους, πριν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ στο 30’, πριν πει «ευχαριστώ» στον Γουίλιαμ που του έδωσε την μπάλα για το 0-2 στο 48’. Κάπου εκεί όλα έδειχναν να τελειώνουν, αλλά στο 57’ ο Ρόμπεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους.

Όταν, μάλιστα, ο Βέργκχορστ μείωσε από κοντά σε 1-2 στο 63’ πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Οι παίκτες του Λαμπαντία, όμως, δεν κατάφεραν ποτέ να πιέσουν και τα πάντα τελείωσαν στο 72’, όταν ο Χάμες έκανε με δυνατό σουτ το τελικό 1-3.

Βόλφσμπουργκ (Μπρούνο Λαμπαντία): Καστέλς, Ρουσιγιόν, Κνόχε, Μπρουκς, Γουίλιαμ, Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Στέφεν (60’ Μεχμέντι), Μπρέκαλο (60’ Γκίντσεκ), Ρετσμπετσάι (71’ Μάλι), Βέργκχορστ

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα (46’ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο (84’ Σάντσες), Χάμες, Ρόμπεν, Γκναμπρί (66’ Γκορέτσκα), Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα