Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη Μπάγερν Μονάχου...

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη Μπάγερν Μονάχου...

Κώστας Ζάλιαρης
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη Μπάγερν Μονάχου...

bet365

Ούλι Χένες, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδας), με τα σενάρια για τον Κόβατς και την επόμενη μέρα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου να «φουντώνουν»...

Αν και από τη διοίκηση των Βαυαρών γινόταν λόγος για απόλυτη στήριξη στον κόουτς της ομάδας παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, κάθε άλλο παρά αναμενόμενη είναι η τοποθέτηση που θέλουν να κάνουν οι Χένες και Ρουμενίγκε προς τον κόσμο.

Βέβαια, το γεγονός πως μια ώρα νωρίτερα θα μιλήσει κανονικά ο Νίκο Κόβατς ενόψει της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ (20/10), μάλλον μειώνει τις πιθανότητες να εκτεθεί από τον πρόεδρο, τον γενικό διευθυντή και τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι...

Φυσικά, υπάρχει και το ματς με την ΑΕΚ, το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα