Λεβαντόφσκι: «Είχα προτάσεις το καλοκαίρι»

Λεβαντόφσκι: «Είχα προτάσεις το καλοκαίρι»

Gazzetta team
Λεβαντόφσκι: «Είχα προτάσεις το καλοκαίρι»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παραδέχτηκε πως το καλοκαίρι είχε πολλές προτάσεις να αποχωρήσει από την Μπάγερν, στην οποία είναι χαρούμενος που έμεινε.

Κροατία – Αγγλία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπήρχαν κάποια πράγματα στην Μπάγερν που δεν μου άρεσαν και ήθελα να μιλήσω για αυτά. Είχα πολλές προσφορές από διάφορες ομάδες.

Υπήρχε μια παράξενη ατμόσφαιρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταξύ των συλλόγων και αποφάσισα να μιλήσω για αυτό. Ήθελα να κάνω μια δήλωση λέγοντας πως αν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι με εμένα, καλύτερα να φύγω. Η απάντηση της Μπάγερν βέβαια θα ήταν όχι.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι απογοητευμένος. Βρίσκομαι σε ένα από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου. Ίσως η δημοτικότητα της Μπάγερν παγκοσμίως να είναι κάπως χαμηλότερη από άλλα κλαμπ, αλλά αν δεν ήμουν ευτυχής εδώ θα έφευγα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους στόχους μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και μπορούμε να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Παρόλο που προς το παρών υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα