Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-3

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-3

bet365

Η απίστευτη Ντόρτμουντ πέτυχε ξανά τέσσερα γκολ από αλλαγές και με χατ τρικ του Αλκάθερ κέρδισε με ανατροπή με 4-3 την Άουγκσμπουργκ στο 95'! Νίκες για Αννόβερο και Σάλκε)

Αυτή η Ντόρτμουντ τρελαίνει κόσμο! Η ομάδα του Φαβρ ήταν και πάλι κακή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκανε απίθανα πράγματα. Αλκάθερ και Γκέτσε ήρθαν από τον πάγκο, για να πετύχουν μαζί τέσσερα γκολ και με χατ τρικ του Ισπανού στο 95’ να έρθει η νίκη με 4-3 επί της Άουγκσμπουργκ!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τον Φινμπόγκασον να κάνει το 0-1 στο 22’ και την αντίδραση των γηπεδούχων να έρχεται στην επανάληψη. Στο 62’ ο Αλκάθερ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ύστερα από ασίστ του Σάντσο έκανε το 1-1, όμως στο 71’ μία αδράνεια στην άμυνα των Βεστφαλών έδωσε τη δυνατότητα στον Μαξ να κάνει το 1-2. Ο Αλκάθερ, όμως, «χτύπησε» ξανά στο 80’ ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο για το 2-2, ενώ στο 84’ ο Γκέτσε έκανε το 3-2! Η Άουγκσμπουργκ, όμως, βρήκε ξανά την ισοφάριση με κεφαλιά του Γκρέγκοριτς ύστερα από κόρνερ, όμως στο 95’ ο Αλκάθερ με απευθείας φάουλ έκανε το 4-3 και λύτρωσε την Ντόρτμουντ, που παραμένει στην κορυφή!

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Ντιαλό, Ζαγκαντού, Ακάντζι, Χακίμι, Βίτσελ, Βάιγκλ (77’ Γκέτσε), Ρόις, Σάντσο, Μπρουν Λάρσεν (69’ Γκερέιρο), Φίλιπ (59’ Αλκάθερ)

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Λούτε, Φράμπεργκερ, Γκούβελεουβ, Χίντερεγκερ, Μαξ, Κεντίρα, Μπάιερ (64’ Γκέτσε), Χαν (75’ Μοράβεκ), Καϊούμπι, Γκρέγκοριτς, Φινμπόγκασον (83’ Κόρδοβα)

Νίκες για Αννόβερο και Σάλκε
Η σεζόν έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολη μέχρι τώρα για το Αννόβερο, όμως η ομάδα του Μπράιτενραϊτερ πήρε βαθιά μετά τη νίκη με 3-1 επί της Στουτγκάρδης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γουντ, που άνοιξε το σκορ στο 30’, πριν κάνει και το 2-0 στο 1’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Αμφότερα τα τέρματα ήρθαν ύστερα από ασίστ του Αλμπορνός. Οι φιλοξενούνεμοι μπήκαν ξανά στο ματς με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Γκόμεζ μείωσε σε 2-1 στο 50’, αλλά οι γηπεδούχοι τελείωσαν τα πάντα στο 1’ των καθυστερήσεων με τον Μπεμπού να κάνει το τελικό 3-1.

Η Σάλκε ολοκλήρωσε τη δική της τέλεια εβδομάδα, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη με 2-0 επί της Φορτούνα στο Ντίσελντορφ. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, όμως έπρεπε να φτάσουμε στην επανάληψη για να έρθει το πρώτο γκολ. Ο ΜακΚένι ήταν εκείνος που βρήκε ξανά δίχτυα για το 0-1 στο 47’, πριν ο Μπούργκσταλερ τελειώσει τα πάντα μόλις 6’ αργότερα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος, πίεσαν, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Κόλλησε η Χέρτα
Η νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου είχε φέρει χαρές και πανηγύρια στο Βερολίνο, αλλά δε δόθηκε η ανάλογη συνέχεια. Η Χέρτα έμεινε στο 0-0 με τη Μάιντς εκτός έδρας και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στη 2η θέση, έχοντας την καλύτερη της ευκαιρία στο 26', όταν η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς. Το ματς γενικά δεν είχε καλό ρυθμό, με τη Μάιντς να καταφέρνει να βγάλει από το παιχνίδι της τη Χέρτα, η οποία απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις αλλά όχι τόσο ώστε να πείσει ότι άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα