Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ 2-4

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ 2-4

bet365

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Ντόρτμουντ έκανε μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη, κέρδισε με 4-2 και έπιασε κορυφή!

Η Ντόρτμουντ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Bundesliga και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο! Οι Βεστφαλοί βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με επική ανατροπή στην επανάληψη επιβλήθηκαν με 4-2 και έπιασαν κορυφή!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 9’ ο Βάιζερ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανούσια κατοχή στη συνέχεια και στο 39’ ο Τα έκανε και το 2-0. Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, όμως οι παίκτες του Φαβρ είχαν άλλη άποψη. Στο 65’ ο Μπρουν Λάρσεν μείωσε από κοντά σε 2-1, ενώ 4’ αργότερα ο Ρόις έφερε το ματς στα ίσα! Οι Βεστφαλοί πήραν τα πάνω τους, ήταν καλύτεροι και στο 85’ ο Αλκάθερ, που ήρθε από τον πάγκο, έκανε με προβολή το 2-3! Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση στη συνέχεια, πίεσαν για την ισοφάριση και όταν είχαν βγει μαζικά για την επίθεση, ο Αλκάθερ βρήκε δίχτυα στην κόντρα για το τελικό 2-4 στις καθυστερήσεις.

Λεβερκούζεν (Χάικο Χέρλιχ): Χραντέτσκι, Βάιζερ, Σ. Μπέντερ, Τα, Γουέντελ, Λ. Μπάντερ, Κορ, Χάβερτς, Μπραντ, Φόλαντ, Αλάριο

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Ντιαλό, Ακάντζι, Ζαγκαντού, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι (46’ Νταούντ), Πούλισιτς (68’ Σάντσο), Ρόις, Μπρουν Λάρσεν, Φίλιπ (63’ Αλκάθερ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα