Ντόρτμουντ - Νυρεμβέργη 7-0

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Νυρεμβέργη 7-0

bet365

Η Ντόρτμουντ ξέσπασε πάνω στη Νυρεμβέργη, την οποία διέλυσε με 7-0! Νίκες για Λειψία, Γκλάντμπαχ.

Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην άμοιρη Νυρεμβέργη και τη διέλυσε με 7-0, κάνοντας το απόλυτο εντός έδρας! Οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 2-0, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ελάχιστα.

Στο 9’ ο Μπρουν Λάρσεν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32’ ο Ρόις βρήκε δίχτυα για το 2-0. Οι Βαυαροί μέχρι τώρα πάντα ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο 49’ ο Χακίμι σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 3-0, ενώ στο 58’ ο Ρόις βρήκε ξανά δίχτυα για το 4-0! Στο 74’ ο Ακάντζι έκανε το 5-0, ενώ στη συνέχεια σκόραραν δύο αλλαγές, με τους Σάντσο (85’) και Βάιγκλ (88’) να κάνουν το τελικό 7-0!

Νίκες για Λειψία, Γκλάντμπαχ
Επιτέλους νίκη για την Λειψία, που επιβλήθηκε με 2-0 της Στουτγκάρδης, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο ακόμα στη σεζόν. Οι Ταύροι βρήκαν το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ορμπάν, ενώ τελείωσαν τα πάντα στο 80’, όταν ο Ογκουστέν έκανε το τελικό 2-0. Για τους φιλοξενούμενους ο Δώνης πέρασε στο παιχνίδι στο 78’ στη θέση του Τόμι. Μεγάλη νίκη πήρε και η Γκλάντμπαχ, που επιβλήθηκε με 3-1 της Άιντραχτ. Ο Πλέα άνοιξε το σκορ στο 56’, ο Αζάρ έκανε το 2-0 στο 65’ και μπορεί ο Ρέμπιτς να μείωσε σε 2-1 στο 75’, όμως οι Αετοί δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι, με τον Ελβέντι να κάνει το τελικό 3-1 στο 85’. Τέλος, στο 0-0 κόλλησαν Μάιντς και Βόλφσμπουργκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα