«Βουβάθηκαν» για 20 λεπτά τα γήπεδα της Bundesliga

Κώστας Ζάλιαρης
«Βουβάθηκαν» για 20 λεπτά τα γήπεδα της Bundesliga

bet365

Σιωπηρή διαμαρτυρία 20 λεπτών πραγματοποίησαν οι οπαδοί των ομάδων της Bundesliga, στα ματς της Τρίτης – και το ίδιο θα γίνει και απόψε – δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους ποδοσφαιρικούς φορείς της Γερμανίας αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ και σούπερ αποδόσεις από την Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι υποστηρικτές των κλαμπ της μεγάλης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου συμφώνησαν να περάσουν το μήνυμά τους με... απόλυτη σιωπή.

Δεν απείχαν από την εξέδρα, αλλά φρόντισαν να... φαίνεται κάπως έτσι από τη στιγμή που δεν ακουγόταν τίποτα για τα πρώτα 20 λεπτά των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν το βράδυ της Τρίτης, ενώ, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε στα υπόλοιπα μεσοβδόμαδα ματς.

Πρόθεση των οπαδών είναι να δείξουν πως το γεγονός ότι δεν «ακούγεται» η φωνή τους από τους αρμόδιους φορείς του γερμανικού ποδοσφαίρου, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκειά τους, ενώ φυσικά, μόνιμη αφορμή διαμαρτυριών αποτελεί πλέον το υψηλότατο κόστος των εισιτηρίων των αγώνων...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα