Σάλκε - Μπάγερν 0-2

Gazzetta team
Σάλκε - Μπάγερν 0-2

bet365

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερν, που επιβλήθηκε με 2-0 της Σάλκε και συνεχίζει με το απόλυτο στην Bundesliga.

Η Μπάγερν συνέχισε με το απόλυτο στην Bundesliga, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 της Σάλκε, που βρίσκεται σε κρίση. Οι Βαυαροί δεν χρειάστηκε να κάνουν και πολλά, καθώς βρήκαν το γρήγορο γκολ, που τους έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή. Στο 8’, λοιπόν, ο Χάμες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και αυτό ήταν.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι παίκτες του Κόβατς είχαν τον απόλυτο έλεγχο, απειλήθηκαν ελάχιστα, ήταν εκείνοι που συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και τελικά τελείωσαν τα πάντα στο 64’ με πέναλτι του Λεβαντόφσκι για το τελικό 0-2. Ο Χαρίτ ήρθε από τον πάγκο για τους γηπεδούχους, τους ανέβασε λίγο ταχύτητα, αλλά μέχρι εκεί, καθώς η νίκη για την Μπάγερν ήταν απολύτως δίκαιη.

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Καλιγκιούρι, Σανέ, Νάστασιτς, Νάλντο, ΜακΚένι (54’ Μπενταλέμπ), Ρούντι, Σεπφ, Ντι Σάντο (65’ Χαρίτ), Εμπολό, Ουτ (73’ Μπούργκσταλερ)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Χάμες (87’ Σάντσες), Ριμπερί (84’ Γκναμπρί), Μίλερ, Λεβαντόφσκι (79’ Βάγκνερ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα