Μπάγερν - Λεβερκούζεν 3-1

Gazzetta team
Μπάγερν - Λεβερκούζεν 3-1

bet365

Η Μπάγερν βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως επιβλήθηκε με ανατροπή της Λεβερκούζεν με 3-1. Βροχή τα γκολ στο τέλος σε όλα τα γήπεδα.

Η Μπάγερν υποδέχθηκε την Λεβερκούζεν και παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή, έφτασε στη νίκη με 3-1 και έκανε το απόλυτο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 5’. Ο Νόιερ έκανε εντυπωσιακή διπλή απόκρουση στις προσπάθειες του Φόλαντ, μόνο και μόνο για να δει τον διαιτητή να δίνει επανάληψη με τη βοήθεια του VAR. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουέντελ και έκανε το 0-1.

Η χαρά της Λεβερκούζεν, όμως, δεν κράτησε για πολύ. Στο 10’ ο Τολισό έκανε το 1-1 με ωραίο σουτ, ενώ στο 19’ ο Ρόμπεν με γκολάρα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Βαυαρούς, που στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο και απειλήθηκαν ελάχιστα. Στο 80’ ο Μπελαράμπι πρόλαβε να αποβληθεί 7’ αφότου μπήκε ως αλλαγή και στο 89’ ο Χάμες έκανε το τελικό 3-1 με κεφαλιά.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Ραφίνια (82’ Αλάμπα), Τολισό (42’ Χάμες), Τιάγκο, Ρόμπερ, Μίλερ, Γκναμπρί (59’ Χάβι Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι

Λεβερκούζεν (Χάικο Χέρλιχ): Χραντέτσκι, Γιεντβάι, Ντράγκοβιτς, Τα, Σ. Μπέντερ, Γουέντελ, Λ. Μπέντερ (28’ Μπραντ), Κορ, Χάβερτς, Μπέιλι, Φόλαντ (73’ Μπελαράμπι)

Απίθανο φινάλε στο Βόλφσμπουργκ
Οι δύο εκπλήξεις της σεζόν μέχρι τώρα αναμετρήθηκαν στο Βόλφσμπουργκ, όπου οι Λύκοι υποδέχθηκαν την Χέρτα και το φινάλε ήταν απίστευτο. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 61’ με τον Ντιλρόσουν, πριν γίνει χαμός στο τέλος. Στο 87’ ο Μάλι ισοφάρισε με πέναλτι σε 1-1, στις καθυστερήσεις ο Ντούντα με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Μεχμέντι έκανε το τελικό 2-2 από κοντά!

Νίκες για Λειψία, Μάιντς, Φορτούνα
Η Λειψία δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αννόβερου, φτάνοντας στη νίκη με 3-2. Ο Πόουλσεν έκανε το 1-0 στο 9’, ο Φίλκρουγκ το 1-1 στο 13’, όμως ο Βέρνερ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Ταύρους για το 2-1 στο 40’. Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός έκανε το 3-1 στο 63’, με τον Αλμπορνός να μειώνει 2’ αργότερα, αλλά το 3-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Φορτούνα, που επιβλήθηκε με 2-1 της Χόφενχαϊμ, που έχει πολλές απουσίες. Στο 1’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μοράλες έκανε το 1-0, ενώ ο Νέλσον πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Γερμανία για το 1-1 στο 86’. Η χαρά των φιλοξενούμενων, όμως, κράτησε μόλις για 2’, με τον Λουκεμπάκιο να κάνει το τελικό 2-1 με πέναλτι. Τέλος, μεγάλη ανατροπή έκανε η Μάιντς και κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Γουόν στο 82’, αλλά ο Ούτζα στο 87’ και ο Μαχίμ στο 93’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα