Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου 0-3

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου 0-3

bet365

Με συντριπτική κατοχή μπάλας και 21 τελικές ευκαιρίες κι εμπεδωμένη κυριαρχία από το ξεκίνημα ως το τέλος, οι Βαυαροί δεν συνάντησαν προβλήματα, περνώντας από την έδρα των Σουηβών με 0-3 και μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Βόλφσμπουργκ. Αντικαταστάθηκε στο 57' ο Τάσος Δώνης.

Άνετα, με νέους σκόρερ (Γκορέτσκα), τους «παλιούς» να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, λιτά κι απέρριτα. Η έδρας της Στουτγκάρδης αποδείχθηκε εύκολη «υπόθεση» για τη Μπάγερν του Νίκο Κόβατς και ο Τάσος Δώνης, που ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο β’ μέρος, δεν κατάφερε να την απειλήσει και να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της.

Ευθύς εξαρχής οι Βαυαροί πήραν τον έλεγχο στην αναμέτρηση και στο 37’ ο Γκορέτσκα έσπασε το «ρόδι» με τη φανέλα του νέου του συλλόγου, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο σουτ στη γωνία.

Οι φάσεις για τη Μπάγερν δεν σταμάτησαν εκεί, όμως το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν ως το 62’. Τότε ο Λεβαντόφσκι υποδέχθηκε τέλεια την πάσα του Γκορέτσκα και με ωραίο σουτ χαμηλά νίκησε τον Τσίλερ για το 0-2.

Στο 76’ ήρθε ο Μίλερ να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή. Έκτοτε το παιχνίδι «έσβησε», με τους δυο παίκτες να κάνουν αρκετές αλλαγές και το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Πλέον οι περσινοί πρωταθλητές έφτασαν τις δυο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και μοιράζονται την κορυφή με τη Βόλφσμπουργκ. Αντίθετα, η Στουτγκάρδη ζευγάρωσε τις ήττες της και ψάχνει πια τον τρόπο να συνέλθει ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

Στουτγκάρδη (Κορκούτ): Τσίλερ, Μαφέο, Μπάουμγκάρτλ, Παβάρ, Ινσούα, Αογκό, Δώνης (57’ Τόμι), Κάστρο (78’ Ακολό), Ασκάσιμπαρ, Γκέντνερ (64’ Ντινταβί), Γκόμες

Μπάγερν Μονάχου (Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μίλερ (80’ Τολισό), Γκορέτσκα, Ριμπερί (77’ Γκνάμπρι), Ρόμπεν (77’ Χάμες), Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα