Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 2-1

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 2-1

bet365

Η Βόλφσμπουργκ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Σάλκε στις καθυστερήσεις στην πρεμιέρα της Bundesliga. Νίκες για Άιντραχτ, Άουγκσμπουργκ, Χέρτα.

Με μεγάλη νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Βόλφσμπουργκ, που επιβλήθηκε με 2-1 της Σάλκε στις καθυστερήσεις. Οι Λύκοι άξιζαν τους τρεις βαθμούς και πήραν το προβάδισμα στο 33’ με τον Μπρουκς. Στο 65’ τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν, όταν ο Νάστασιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ενώ στιγμές αργότερα κόκκινη αντίκρισε και ο Βέργορστ, με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του με τη βοήθεια του VAR. Παρόλα αυτά, οι βασιλικοί μπλε κέρδισαν πέναλτι στο 85’, με τον Μπενταλέμπ να ευστοχεί για το 1-1, όμως η Σάλκε δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, καθώς στο 4’ των καθυστερήσεων ο Γκίντσεκ δικαιολόγησε τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του, κάνοντας το τελικό 2-1.

Δυνατή η νέα Αϊντραχτ
Το καλοκαίρι έχασε πολλούς σημαντικούς παίκτες και τον προπονητή των επιτυχιών, Νίκο Κόβατς, ο οποίος πήγε στην Μπάγερν, όμως η Αϊντραχτ ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Υπό τις οδηγίες του Αυστριακού, Αντολφ Χίτερ, η Φρανκφούρτη πέρασε με νίκη 0-2 στην πρεμιέρα από την έδρα της Φράιμπουργκ πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο. Στο 10' ο Νικολάι Μίλερ άνοιξε το σκορ και στο 82' ο Σεμπάστιαν Χάλερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με ανατροπή η Αουγκσμπουργκ
Για πρώτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια η Αουγκσμπουργκ σκόραρε στην πρεμιέρα και το συνδύασε με εκτός έδρας νίκη με ανατροπή σε βάρος της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι νεοφώτιστοι προηγήθθηκαν με τον Ραμάν στο 39' όμως η Αουγκσμπουργκ μίλησε στην επανάληψη. Στο 57' ο Χίντερεγκερ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 76' ο Αντρέ Χαν πέτυχε το νικητήριο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Με Ιμπίσεβιτς η Χέρτα
Η Χέρτα ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν, καθώς επιβλήθηκε δύσκολα της Νυρεμβέργης με 1-0. Το χρυσό γκολ για τους Βερολινέζους πέτυχε ο Ιμπίσεβιτς στο 27’, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ στην επανάληψη. Αρχικά ο Κούμπο είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 59’, ενώ στο 85’ η Νυρεμβέργη κέρδισε πέναλτι, με τον Ίσακ να αστοχεί και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Το έσωσε στο τέλος η Βέρντερ
Η Βέρντερ υποδέχθηκε το Αννόβερο, όμως κατάφερε στο τέλος να σώσει το βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 76’ με τον Βάινταντ, όμως στο 85’ ο Γκέμπρε Σελασιέ έσωσε την παρτίδα για τους γηπεδούχους, κάνοντας το τελικό 1-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα