Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ 3-1

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ 3-1

bet365

Αν και αντιμετώπισε προβλήματα για μικρό διάστημα, η Μπάγερν επικράτησε 3-1 της Χόφενχαϊμ στο ντεμπούτο του Νίκο Κόβατς με τους Βαυαρούς στην Bundesliga.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για υπεράσπιση του τίτλου της η Μπάγερν, που παρότι δυσκολεύτηκε, λύγισε με 3-1 την Χόφενχαϊμ των αρκετών απουσιών στο Allianz. Ο Κόβατς, στο πρώτου του ματς ως 'Βαυαρός' στο πρωτάθλημα είδε τον Κομάν να αποχωρεί τραυματίας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος και τους Μίλερ, Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν να σκοράρουν.

Οπως αναμενόταν καλύτερα μπήκε η Μπάγερν και μετέφερε πίεση στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Στο 10' ο Μπόατενγκ κοντραρίστηκε αλλά στο 23' ο Μίλερ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση στο 34' αλλά ο Ζοέλινγκτον δεν κατάφερε να σκοράρει σχεδόν σε κενή εστία μετά την πάσα του Σουλτς από αριστερά. Στο 37' Αλάμπα και Κομάν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για τους Βαυαρούς και ο δεύτερος στις καθυστερήσεις χτύπησε και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια για να μπει ο Ρόμπεν.

Στην επανάληψη η Μπάγερν έφτασε κοντά στο γκολ στο 54' αλλά το trademark πλασέ του Ρόμπεν πέρασε έξω και τέσσερα λεπτά μετά, ύστερα από το λάθος του Μαρτίνεθ, ο Σαλάι απέφυγε εξαιρετικά τον Μπόατενγκ και εκτέλεσε με διαγώνιο σουτ τον Νόιερ για το 1-1. Στο επόμενο διάστημα η Χόφενχαϊμ στάθηκε καλά αλλά στο 78' ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Ριμπερί έδωσε τη δυνατότητα στον Λεβαντόβσκι να κάνει το 2-1 ύστερα από δύο εκτελέσεις. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρόμπεν μετά την πάσα του Μίλερ ύστερα από πλάγιο του Κίμιχ.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Κίμιχ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ (67' Γκορέτσκα), Τιάγκο, Μίλερ, Ριμπερί (83' Χάμες), Κομάν (45+5' Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι.

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Μπάουμαν, Φογκτ (74' Νόρντβαϊτ), Νούχου (67' Ακπογκούμα), Μπίτσακσιτς, Γκρίλιτς, Μπίτενκουρτ, Γκρίφο (46' Ζούμπερ), Καντεράμπεκ, Σουλτς, Ζοέλινγκτον, Σαλάι.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα