Ντε Μπλάσις: «Παίζαμε με τον Ολυμπιακό και ένιωθες ότι θα τους βοηθούσαν»

Gazzetta team
Ντε Μπλάσις: «Παίζαμε με τον Ολυμπιακό και ένιωθες ότι θα τους βοηθούσαν»

bet365

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις μίλησε για την μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης στην Μάιντς, την παρουσία του στην Γερμανία, ενώ σε σύγκριση του ελληνικού με το γερμανικό ποδόσφαιρο τόνισε ότι με τον Ολυμπιακό υπήρχε η αίσθηση ότι θα τον βοηθούσαν.

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Clarin και μίλησε για το παρελθόν του στην Χιμνάσια Λα Πλαάτα για το πως βρέθηκε στην Ελλάδα, την περιπέτεια του με την Μπρεσια, ενώ έκανε και σύγκριση το ελληνικό με το γερμανικό πρωτάθλημα τονίζοντας πως παρά την τάση που υπάρχει οι μεγάλοι να κερδίζουν τους μικρότερους, στην Γερμανία δεν ήταν απίθανο αυτό να συμβεί και ανέφερε ως παραδείγματα την Μπάγερν Μονάχου και τον Ολυμπιακό.

Αυστρία - Γερμανία με 10% επιστροφή* στις απώλειες και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αρχικά για τον Αστέρα Τρίπολης και την παρουσία του εκεί τόνισε: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα δεύτερης ταχύτητας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γνώριζα ότι εκείνη την εποχή η ομάδα περνούσε μια καλή περίοδο και οτι θα πάλευε για κατι μεγαλύτερο. Δεν ήξερα αν θα ηταν το πρωτάθλημα αλλά σίγουρα μια έξοδος στην Ευρώπη. Εκείνη την εποχή στον σύλλογο υπήρχαν έξι - επτά Αργεντίνοι Πήγα εκεί και ενσωματώθηκα καλά από την πρώτη στιγμή».

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό. «Είναι αλήθεια ότι η τάση είναι να κερδίζουν γενικά οι μεγάλες ομάδες αλλά γνωρίζεις ότι μπορεί να έρθει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε κάθε γήπεδο. Αυτό, πράγματι, λες ότι είναι 'κόμμα' να χάσεις με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου γιατί σε ξεπερνά στα πάντα. Αλλά έπρεπε να πάω στο Μόναχο δύο φορές, να κερδίσω και να φέρω ισοπαλία σε δύο διαφορετικές χρονιές. Και στην τελευταία αγωνιστική με την Ντόρτμουντ κερδίσαμε για πρώτη φορά στην έδρα της. Στην Ελλάδα παίζαμε εναντίον του Ολυμπιακού και ένιωθες λίγο ότι πρόκειται να τους βοηθήσουν ή ότι θα ήταν πιο περίπλοκο. Στην Γερμανία τίποτα δεν είναι απίθανο».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα