Τάσος Δώνης: «Πιθανότατα θα μείνω στην Στουτγκάρδη»

Τάσος Δώνης: «Πιθανότατα θα μείνω στην Στουτγκάρδη»

Τάσος Δώνης: «Πιθανότατα θα μείνω στην Στουτγκάρδη»

bet365

Ο Τάσος Δώνης έλαμψε στην εκτός έδρας επικράτηση της Στουτγάρδης με την Μπάγερν Μονάχου με τον τεχνικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας να ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του!

Ο Τάσος Δώνης πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση κόντρα στη Μπάγερν Μονάχους συμβάλλοντας τα μέγιστα στον εκτός έδρας θρίαμβο της Στουτγκάρδη με 4-1.

Ο πρώην παίκτης της Νις έβγαλε τη ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ πέτυχε έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας ένα απίθανο τέρμα (1-2).

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Δικαιολογημένα μετά την λήξη της αναμέτρησης τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον Δώνη, ο οποίος ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα.

«Έχω παίξει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αλλά αυτό είναι πλέον ιστορία. Τώρα έχουμε διακοπές μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί», τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν θα μείνει στον γερμανικό σύλλογο: «Ναι, πιθανότατα θα μείνω».

Δηλώσεις για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Μίχαελ Ρέσκε: «Όλοι μπορούν να μας χτυπήσουν την πόρτα, αλλά αυτή θα παραμείνει κλειστή για τον Δώνη», ήταν το σχόλιο του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα