Μπάγερν – Στουτγκάρδη 1-4

Gazzetta team
Μπάγερν – Στουτγκάρδη 1-4

bet365

Ο Τάσος Δώνης έκανε μαγική εμφάνιση με γκολ+ασίστ, τρομερές ενέργειες και οδήγησε την Στουτγκάρδη στο τρελό 1-4 επί της Μπάγερν, στο τελευταίο ματς του Γιουπ Χάινκες στο Μόναχο.

Σίγουρα έχει τον τελικό Κυπέλλου που τον απασχολεί περισσότερο. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι ο Γιουπ Χάινκες αλλιώς θα φανταζόταν το τελευταίο παιχνίδι του στο Μόναχο. Του χάλασε το όνειρο όμως ο Τάσος Δώνης. Ο Ελληνας επιθετικός έκανε εκπληκτική εμφάνιση και οδήγησε την Στουτγκάρδη στο απίθανο 1-4 επί της Μπάγερν και πλέον εάν οι Βαυαροί πάρουν το Κύπελλο, η δική του ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League.

Δεν είναι μόνο ότι σκόραρε, μοίρασε ασίστ και είχε συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ των φιλοξενούμενων. Είναι ότι ο Δώνης έκανε τρομερές ενέργειες. Στο 0-1, όταν και... κέρασε το γκολ στον Γκίντσεκ (5'), πήρε την μπάλα στο κέντρο, πέρασε με ταχύτητα τρεις αντιπάλους, για να δώσει πάρε βάλε στον συμπαίκτη του. Ο Τολισό ισοφάρισε προσωρινά (21'), αλλά ο διεθνής επιθετικός ξαναπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (42'), για να σκοράρει μόνος του.

Και ενώ αναμενόταν αντίδραση από τους γηπεδούχους, συνέβη το αναπάντεχο. Ακολο (52') από ασίστ του Ινσούα (πρώην του Παναθηναϊκού), ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Δώνη και Γκίντσεκ (55') ολοκλήρωσαν το απίθανο καρέ των Σουηβών.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ζίλε, Ραφίνια, Κίμιχ, Τολισό (46' Χάβι Μαρτίνεθ), Τιάγκο, Χάμες Ροδρίγκες, Ριμπερί (70' Ρούντι), Μίλερ (68' Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι

Στουτγκάρδη (Ταϊφούν Κορκούτ): Τσίλερ, Μπάντστουρμπερ, Μπάουμγκαρντλ, Ινσούα, Παβάρ, Γκέντνερ, Τόμι, Ακολο (77' Λάρσεν), Μανγκαλά, Γκίντσεκ (70' Καμίνσκι), Δώνης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα