Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 1-1

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 1-1

bet365

Η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 με την Βέρντερ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει ουσιαστικά την έξοδό της στο Champions League.

Η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει άλμα εξόδου στο Champions League, μένοντας στο 1-1 με την αδιάφορη Βέρντερ. Οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν επιθετικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 19’ οι προσπάθειές τους είχαν αίσιο τέλος, με τον Ρόις να κάνει το 0-1 με ωραίο σουτ. Οι παίκτες του Στέγκερ πήραν τα πάνω τους, κυριάρχησαν, όμως αμυντικά δεν ήταν σταθεροί. Η Βέρντερ έψαξε την ισοφάριση, έχασε δύο καλές ευκαιρίες και τη βρήκε στο 45’, όταν ο Ντιλέινι με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή της Μπορούσια, κάνοντας το 1-1. Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, πίεσαν για την ανατροπή, όμως μετά το 60’ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έφτασαν μία ανάσα από το 1-2, όταν στο 69’ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Ακαντζί. Οι Βεστφαλοί ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ μέχρι το τέλος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Βέρντερ (Φλόριαν Κόφελντ): Παβλένκα, Αουγκούστινσον, Λάνγκαμπ, Βέλκοβιτς, Γκέμπρε Σελασιέ, Ντιλέινι, Μ. Έγκεσταϊν, Γιουνούζοβιτς, Γκόντορφ (89’ Φριντλ), Ράσιτσα (69’ Γ. Έγκεσταϊν), Κρούζε

Ντόρτμουντ (Πέτερ Στέγκερ): Μπούρκι, Πίσεκ, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Ακαντζί, Βάιγκλ, Γκέτσε, Ρόις, Σάντσον, Πούλισιτς (61’ Σίρλε), Φίλιπ (79’ Γιαρμόλενκο)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα