Ζωντανό το Αμβούργο, υποβιβάστηκε η Κολωνία

Gazzetta team
Ζωντανό το Αμβούργο, υποβιβάστηκε η Κολωνία

bet365

Το Αμβούργο έφυγε με μεγάλη νίκη 3-1 από το Βόλφσμπουργκ και πλησίασε στο -2 από την παραμονή, ενώ η Κολωνία υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Το Αμβούργο ετοιμάζει και φέτος τη μεγάλη του απόδραση. Οι Δεινόσαυροι έφυγαν με νίκη 3-1 από το Βόλφσμπουργκ και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο -2 από την παραμονή. Οι παίκτες του Τιτς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο τέλος του. Αρχικά ο Γουντ με πέναλτι έκανε το 0-1 στο 53’, πριν έρθει ο Χόλτμπι να κάνει με ωραία κεφαλιά το 0-2 στο 1’ των καθυστερήσεων!

Βιγιαρεάλ - Θέλτα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και έκαναν... ροντέο το ματς, όταν στο 78’ ο Μπρέκαλο μείωσε σε 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες και στο 3’ των καθυστερήσεων ο Βάλσμιντ, που πέρυσι κράτησε το Αμβούργο στην κατηγορία έκανε το τελικό 1-3!

Την ίδια στιγμή η Κολωνία, που ήθελε μόνο νίκη επί της Φράιμπουργκ, γνώρισε την ήττα με 3-2 και υποβιβάστηκε. Οι Τράγοι τα έπαιξαν όλα για όλα, επέστρεψαν από το 0-2, όμως όταν βγήκαν μαζικά στην επίθεση δέχθηκαν τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έκαναν άλμα παραμονής και χρωστάνε πολλά στον Πέτερσεν, που άνοιξε το σκορ στο 14’, πριν κάνει το 2-0 στο 52’, με τον Γκίντερ να χάνει και πέναλτι στο 23’ και τον Χορν να κρατάει την Κολωνία στο ματς. Η μεγάλη επιστροφή των φιλοξενούμενων ήρθε με δύο γκολ του Μπίτενκουρτ (82’, 87’), όμως στο 92’ ο Χέλερ έκανε το τελικό 3-2.

Το έσωσε η Σάλκε με παίκτη λιγότερο από το 12'
Και για τις δύο ήταν μάχη για την Ευρώπη. Η Σάλκε με νίκη θα κλείδωνε το Champions League, ενώ η Γκλάντμπαχ παλεύει να προλάβει το Eyropa League. Τελικά το 1-1 τις άφησε παραπονεμένες, αλλά και ικανοποιημένες ταυτόχρονα. Κυρίως επιτυχία ο βαθμός ήταν για τους γηπεδούχους, μιας και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 12' (αποβολή Μπενταλέμπ). Ο Ράφαελ (32') έβαλε μπροστά τα Πουλάρια, αλλά η Σάλκε με πέναλτι του Καλιτζούρι ισοφάρισε, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -3 από το στόχο τους και με παιχνίδι περισσότερο.


Τρελή επαναφορά για Χέρτα
Εάν νικούσε η Χέρτα, θα είχε κάποιες ελάχιστες ελπίδες να προλάβει το Europa League. Μετά το εντός 2-2 πάντως με την Αουγκσμπουργκ, δεν έχει ουσιαστικά καμία. Το φοβερό σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ότι οι Βερολινέζοι βρέθηκαν να κυνηγούν το 0-2 που είχαν διαμορφώσει οι Γκρεγκόροβιτς (32'), Κόρδοβα (61'). Ωστόσο, με σούπερ επαναφορά στο 84' (πέν. Ιμπίσεβιτς) και στο 87' (Σέλκε) πήραν το βαθμό με το 2-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα