Αννόβερο - Μπάγερν 0-3

Gazzetta team
Αννόβερο - Μπάγερν 0-3

bet365

Η Μπάγερν έκανε... προπόνηση ενόψει Ρεάλ, κερδίζοντας με 3-0 στο Αννόβερο Πετάει για τα αστέρια η Χόφενχαϊμ, ζωντανό το Αμβούργο.

Η Μπάγερν παρατάχθηκε με αλλαγές στο Αννόβερο (ανάμεσά τους έκανε ντεμπούτο ο 18χρονος Μάι στο κέντρο της άμυνας), έχοντας το μυαλό στο Champions League και στην Ρεάλ, αλλά δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο, κερδίζοντας με 3-0 το Αννόβερο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ταχύτητα στο τέλος του πρώτου μέρους. Οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε καλή μέρα, το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο και στην επανάληψη οι παίκτες του Χάινκες ήταν σαν να παίζουν χωρίς αντίπαλο. Όλα ήταν θέμα μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Μίλερ στο 57’. Τα πάντα τελείωσαν στο 73’, όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε το 0-2, πριν ο Ρούντι βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το 0-3 στο 89’.

Αννόβερο (Αντρέ Μπράιτενραϊτερ): Τσάουνερ, Ζοργκ, Χίμπερς, Σανέ, Έλεζ, Αλμπορνός, Μπάκαλορτς (69’ Φόσουμ), Σβέγκλερ (81’ Μάιερ), Μπεμπού, Χάρνικ (64’ Σάρενσεν-Μπαζέε), Φίλκρουγκ

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μάι, Μπερνάτ, Ζίλε, Ρούντι, Ροδρίγκες, Τιάγκο (72’ Χάβι Μαρτίνεθ), Ρόμπεν (46’ Μίλερ), Βάγκνερ (67’ Λεβαντόφσκι)

Πήρε τον τελικό, ελπίζει το Αμβούργο
Εάν δεν νικούσε εντός τη Φράϊμπουργκ, θα τελείωναν όλα. Ωστόσο, το Αμβούργ κατάφερε έστω και τώρα, να πάρει το σημαντικό τρίπο9ντο και να αποκτήσει μία ελάχιστη ελπίδα για το θαύμα. Ο Χόλτμπι έγραψε το 1-0 στο 54' και οι φιλοξενούμενοι που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 71', δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους γηπεδούχους στο -5 από τους ηττημένους (8 αγωνιστικές χωρίς νίκη) και θεωρητικά μπορούν να τους προλάβουν και να παίξουν εκείνοι στα μπαράζ παραμονής. Καθώς βέβαια απομένουν τρεις αγωνιστικές, το πιθανότερο είναι το Αμβούργο να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Θρίαμβος της Χόφενχαϊμ στο ντέρμπι για το CL
Σε ένα ματς που όποιος το κέρδιζε θα συνέχιζε να ελπίζει για την 4άδα και το Champions League, η Χόφενχαϊμ έκανε party στην έδρα της Λειψίας, τη συνέτριψε με 2-5 και την ξεπέρασε στη βαθμολογία της Bundesliga. Με γκολ των Ουτ (14'), Γκνάμπρι (35'), Καντεράμπεκ (45') η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε πλάκα και το 0-3 στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης κλείδωσε τη νίκη από νωρίς καθώς στο 47' ο Φόρσμπεργκ είδε κόκκινη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μείωσαν στο 59' με τον Ναμπί Κεϊτά (1-3). Ο Ουτ σκόραρε ξανά με τη σέντρα για το 1-4 και στο 64' ο Ρουπ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5. Το τελικό 2-5 για την Λειψία διαμόρφωσε ο Ουπαμεκανό στο 88'.

«Σκότωσε» την Φρανκφούρτη η Χέρτα
Η ανεβασμένη, Αϊντραχτ, μετά και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για την 4άδα, όμως οι όποιες ελπίδες τελείωσαν όταν η Χέρτα επισκέφτηκε την Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Παλ Ντάρνταϊ έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την Commerzbank-Arena αν και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Στο 57' ο Ζέλκε άνοιξε το σκορ από τη βούλα του πέναλτι και στο 77' ο Λέκι έκανε το 0-2 ύστερα από ασίστ του Σάλομον Καλού, ο οποίος ετοίμασε και το τρίτο γκολ, το οποίο σημείωσε ο Εσβαϊν για το τελικό 0-3.

Σώθηκε και τυπικά η Στουτγκάρδη
Ουσιαστικά δεν κινδύνευε, αλλά η Στουτγκάρδη κέρδισε με 2-0 την Βέρντερ για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και το γρήγορο γκολ του Γκέντνερ με δυνατή κεφαλιά στο 13’ τους έδωσε τον έλεγχο. Το παιχνίδι κυλούσε με τους πράσινους να μην μπορούν να αντιδράσουν και στο 91’ ήρθε ο Οζτσάν να κάνει το τελικό 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα