Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ 3-0

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ 3-0

bet365

Καθαρίζοντας άνετα από το πρώτο μέρος, η Γκλάντμπαχ επιβλήθηκε με 3-0 της Βόλφσμπουργκ και διατηρεί κάποιες ελπίδες για Ευρώπη. Σε δύσκολη θέση παραμένουν οι Λύκοι.

Η Γκλάντμπαχ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην απογοητευτική φέτος, Βόλφσμπουργκ, που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, και μπορεί να ελπίζει ότι θα πάρει την 7η θέση της Bundesliga, που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη. Στο 8' ο Στιντλ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τίναξε τα δίχτυα του Καστέελς για το 1-0 και στο 35' ο Ράφαελ με σουτ στη γωνία ύστερα από μακρινή μπαλιά και απόκρουση των αμυνόμενων, έβαλε βάσεις νίκης για τους γηπεδούχους (2-0). Στο 44' είδαμε ένα από τα πιο περίεργα γκολ της σεζόν καθώς κανένας παίκτης της Βόλφσμπουργκ δεν έμεινε στην μπάλα σε φάουλ και ο Κράμερ με γρήγορη απευθείας εκτέλεση έπιασε τους πάντες στον ύπνο για το 3-0, το οποίο δεν έμελλε να αλλάξει στο δεύτερο μέρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα