Σάλκε - Ντόρτμουντ 2-0

Gazzetta team
Σάλκε - Ντόρτμουντ 2-0

bet365

Η Σάλκε κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ με 2-0 και ουσιαστικά εξασφάλισε την έξοδό της στο Champions League.

Το μεγάλο ντέρμπι του Ρουρ βάφτηκε μπλε, με την Σάλκε να κερδίζει δίκαια με 2-0 την Ντόρμουντ και ουσιαστικά να εξασφαλίζει την επιστροφή της στο Champions League ύστερα από 3 χρόνια. Το κίνητρο ήταν μεγάλο και για τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα, με το ρυθμό να είναι γρήγορος, αλλά τις πρώτες ευκαιρίες να έρχονται με μακρινά σουτ.

Λάτσιο - Ρόμα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, όμως το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κονοπλιάνκα βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε για το 1-0 στο 50’! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε εκείνο το σημείο και στη συνέχεια οπισθοχώρησαν. Μετά το 70’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα, έχασαν ευκαιρίες με τους Σίρλε (75’), Ρόις (77’) και Μπατσουαγί (81’), αλλά δεν βρήκαν την ισοφάριση και τα πάντα τελείωσαν στο 82’, όταν ο Νάλντο έκανε το τελικό 2-0 με ένα από τα κλασικά μακρινά του σουτ!

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Σεπφ, Κέρερ, Νάλντο, Σταμπουλί, Καλιγκιούρι, Μπενταλέμπ, Γκορέτσκα (71’ ΜακΚένι), Αρίτ (87’ Ντι Σάντο), Κονοπλιάνκα (74’ Πιάτσα), Μπούργκσταλερ

Ντόρτμουντ (Πέτερ Στέγκερ): Μπούρκι, Σμέλτσερ (86’ Γκέτσε), Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Πίσεκ, Σαχίν, Νταούντ (79’ Σάντσο), Ρόις, Φίλιπ (46’ Σίρλε), Πούλισιτς, Μπατσουαγί

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα