Stop στη Ρεάλ Μαδρίτης για Λεβαντόφσκι βάζει η Μπάγερν

Gazzetta team
Stop στη Ρεάλ Μαδρίτης για Λεβαντόφσκι βάζει η Μπάγερν

bet365

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε έβαλε... φρένο στις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι.

Σκόραρε ο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα Πορτογαλία - Ολλανδία; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει βάλει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας ενόψει καλοκαιριού τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον επιθετικό της Μπάγερν να κάνει νέο άνοιγμα το τελευταίο διάστημα προς τη μεριά των Μαδριλένων.

Από τη μεριά τους, όμως, οι Βαυαροί έσπευσαν να βάλουν στοπ στις διαθέσεις της Ρεάλ, με τον πρόεδρο της γερμανικής ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να δηλώνει στο Kicker: «Νομίζω πως ο Ρόμπερτ θα βρίσκεται 100% στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν. Κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή της Μπάγερν χωρίς τη θέληση του συλλόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα