«Δεν ανεχόμαστε τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου»

Gazzetta team
«Δεν ανεχόμαστε τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Φρανκ Βέτσταϊν ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν θα ανεχθεί τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου που αμφισβήτησε τις επιλογές του προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ.

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Ντονκάστερ - Μπράντφορντ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται στο Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μετά τις δηλώσεις που έκανε έπειτα από τη σαββατιάτικη ήττα από τη Χέρτα που σπρώχνει την ομάδα στον υποβιβασμό.

Ο Έλληνας στόπερ διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε μαζί με άλλους παίκτες στην ενδεκάδα, αμφισβητώντας ευθέως τον προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ.

Αυτό, όπως αναμενόταν, προκάλεσε την αντίδραση του συλλόγου, με τον εκτελεστικό διευθυντή, Φρανκ Βέτσταϊν να ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση».

Σύμφωνα με τα γερμανικά ρεπορτάζ ο Παπαδόπουλος δεν θέλει να μιλήσει με τον προπονητή του, με τον Βέτσταϊν πάντως να ανακοινώνει ότι θα υπάρξει μια σοβαρή συζήτηση με τον Έλληνα αμυντικό.

Όπως προσθέτουν τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η διοίκηση του Αμβούργου θα προσπαθήσει μέσα στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες να μιλήσει με τον Έλληνα στόπερ στο τηλέφωνο προκειμένου στη συνέχεια να πάρει τις αποφάσεις της αναφορικά με το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα