Κολωνία – Λεβερκούζεν 2-0

Gazzetta team
Κολωνία – Λεβερκούζεν 2-0

bet365

Η Κολωνία κέρδισε με 2-0 την Λεβερκούζεν, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή.

Ντέρμπι στον Ρήνο, με την Κολωνία να υποδέχεται την Λεβερκουζεν και να φτάνει στη μεγάλη νίκη με 2-0, για να μειώσει τη διαφορά από την 16η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ στους 5 βαθμούς. Η Μπάγερ από την άλλη είδε τον Αλάριο να αποβάλλεται από το πρώτο μέρος και υποχώρησε στην πέμπτη θέση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ με τον Οσάκο και συνέχισαν να απειλούν στην αντεπίθεση. Στο 33’ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Λεβερκούζεν, καθώς ο Αλάριο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά εκτός φάσης στον Μαρόχ, κάτι που ξεκαθαρίστηκε με τη χρήση του VAR και κάπου εκεί όλα ουσιαστικά τελείωσαν. Οι παίκτες του Χέρλιχ προσπάθησαν, αλλά δεν βρήκαν ποτέ το γκολ, με τον Τσόλερ να κάνει το 2-0 στο 69’ και να οδηγεί τους Τράγους μακριά από την τελευταία θέση για πρώτη φορά μετά τη δεύτερη αγωνιστική.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα