Παπαδόπουλος: «Είναι ντροπή που δεν έπαιξα»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Είναι ντροπή που δεν έπαιξα»

bet365

Με δηλώσεις του ο αμυντικός του Αμβούργου, Κυριάκος Παπαδόπουλος επιτέθηκε στον προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα στο ματς με τη Χέρτα.

Ο Έλληνας στόπερ έμεινε στον πάγκο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χέρτα, όπου το Αμβούργο γνώρισε ακόμα μια ήττα με συνέπεια ο υποβιβασμός να είναι πλέον πολύ κοντά.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη στενοχώρια του για το γεγονός ότι αυτός και κάποιοι άλλοι έμπειροι παίκτες δεν αγωνίστηκαν, αμφισβητώντας ανοικτά τις επιλογές του Κρίστιαν Τιτζ στην αρχική ενδεκάδα.

Λειψία - Μπάγερν Μονάχου με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είναι ντροπή που δεν έπαιξα και που κάποιοι έμπειροι παίκτες δεν βρίσκονταν στην αποστολή. Η ομάδα τους χρειάζεται. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν αγωνίστηκα, ο προπονητής δεν μου είπε τίποτα», υπογράμμισε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα