Η αυτοκριτική του Ρέτσου!

Η αυτοκριτική του Ρέτσου!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η αυτοκριτική του Ρέτσου!

bet365

Ο Πάνος Ρέτσος όχι μόνο δεν κρύφτηκε αναφορικά με την ευθύνη που έφερε για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του κόντρα στη Σάλκε, αλλά βγήκε μπροστά τονίζοντας πως μαθαίνει από τα λάθη του!

2ο τζάκποτ στο Predictor* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της ομάδας του, στην εκτός έδρας επικράτηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν επί του Αμβούργου. Μια εβδομάδα αργότερα ο Πάνος Ρέτσος είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ που δέχθηκαν οι «ασπιρίνες» στην ήττα (0-2) από την Σάλκε.

Στη φάση του πρώτου γκολ μάλιστα ο Μπουργκστάλερ τον ντρίμπλαρε με εντυπωσιακό τρόπο προτού σουάρει.

«Για μένα ένα από τα πράγματα που μετρούν είναι να το ξεχάσω αυτό και να συγκεντρωθώ στην επόμενη μέρα. Στο πρώτο γκολ έχω λάθος τρέξιμο. Έπρεπε να έχω πιο αργό ρυθμό γιατί ήταν δύσκολο να ανακόψω τον αντίπαλο μου.

Το πιο σημαντικό για να βελτιώνομαι είναι να μην κάνω το ίδιο λάθος ξανά. Στο δεύτερο γκολ επίσης είχα πρόβλημα με την τοποθέτηση μου. Έγινε αργά στο παιχνίδι, αλλά αυτά συμβαίνουν», σχολίασε ο 19χρονος μπακ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λεβερκούζεν έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ρέτσο. «Μέχρι στιγμής ο Πάνος έχει αμυνθεί σε τέτοιες περιπτώσεις πολύ καλά».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα