Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 1-1

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 1-1

bet365

Η Ντόρτμουντ έμεινε στη δεύτερη θέση μετά το 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, σε ματς που περισσότεροι από 25.000 αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν.

Η Ντόρτμουντ είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της στην τετράδα, καθώς παρουσιάστηκε κουρασμένη και έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η απόφαση των οπαδών της να απέχουν μαζικά σε διαμαρτυρία για το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη δευτέρα, με την προσέλευση στο γήπεδο να είναι λίγο πάνω από τους 54.000 θεατές.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Βεστφαλούς, που προηγήθηκαν στο 16’, όταν ο Ρόις πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1. Οι παίκτες του Στέγκερ είχαν την κατοχή και τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, άρχισαν να πιέζουν. Ο Μπούρκι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά το μοιραίο για την Μπορούσια ήρθε στο 73’, όταν ο Ντάνσο πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Ελβετού και έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν στη συνέχεια να ανεβάσουν και πάλι ρυθμό, έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ντόρτμουντ (Πέτερ Στέγκερ): Μπούρκι, Σμέλτσερ, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Πίσεκ, Βάιγκλ, Κάστρο (62’ Νταούντ), Γκέτσε, Σίρλε, Ρόις (76’ Πούλισιτς), Μπατσουαγί

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Χιτς, Φράμπεργκερ (56’ Χέλερ), Ντάνσο, Χίντερεγκερ, Μαξ, Μοράβεκ (77’ Πάρκερ), Κεντίρα, Κου, Σμιντ, Καϊούμπι (90+2’ Κάτσαρ), Γκρέγκοριτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα