Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 0-1

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 0-1

bet365

Η Στουτγκάρδη έφυγε με μεγάλη νίκη με 1-0 από το Άουγκσμπουργκ με σκόρερ τον Μάριο Γκόμεζ και έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή.

Η Στουτγκάρδη έσπασε την κακή παράδοση και έφυγε με νίκη από το Άουγκσμπουργκ για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2013. Οι Σουηβοί επιβλήθηκαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάριο Γκόμεζ και παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μεν καλύτεροι στο ξεκίνημα, αλλά οι Βαυαροί έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, πριν ο Γκόμεζ ανοίξει το σκορ στο 27’ για το 0-1. Στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι αμφισβητούμενες φάσεις με το γκολ των γηπεδούχων στο 37’ να ακυρώνεται για οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για ισοφάριση στην επανάληψη, όμως παρότι το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα