Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 0-1

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 0-1

bet365

Ο Ρόις σκόραρε, ο Μπούρκι κατέβασε ρολά και η Ντόρμτουντ επιβλήθηκε πολύ δύσκολα με 1-0 της Γκλάντμπαχ.

Η Ντόρτμουντ παραμένει αήττητη υπό τις οδηγίες του Πέτερ Στέγκερ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση μετά την πολύ δύσκολη νίκη της επί της Γκλάντμπαχ με 1-0, σε ματς που ο Ρόις επέστρεψε στα γκολ και ο Μπούρκι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στη σεζόν, κατεβάζοντας ρολά.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τους Βεστφαλούς να ανοίγουν το σκορ στο 32’ με γκολάρα του Ρόις. Οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR και στην επανάληψη έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να νικήσουν τον Μπούρκι. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες, οι Βεστφαλοί από ένα σημείο και μετά έπαιζαν μόνο άμυνα, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0 μέχρι το τέλος.

Γκλάντμπαχ (Ντίτερ Χέκινγκ): Ζόμερ, Όξφορντ, Γκίντερ, Βέστεργκαρντ, Ελβέντι, Χόφμαν (71’ Χέρμαν), Κράμερ, Ζακάρια (83’ Κουζάνς), Αζάρ, Στιντλ, Μπομπαντίγια (79’ Ντρμιτς)

Ντόρτμουντ (Πέτερ Στέγκερ): Μπούρκι, Πίσεκ, Παπασταθόπουλος, Ακαντζί, Τόλγιαν, Βάιγκλ, Κάστρο, Γκέτσε (74’ Πούλισιτς), Ρόις (79’ Νταούντ), Σίρλε (87’ Τοπράκ), Μπατσουαγί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα