Ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο Νόιερ...

Ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο Νόιερ...

Κώστας Ζάλιαρης
Ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο Νόιερ...

bet365

Στη Μπάγερν Μονάχου αρνούνται να οριοθετήσουν την ημερομηνία επιστροφής του Μανουέλ Νόιερ στη δράση, με τον Γιουπ Χάινκερ να προσπαθεί να τον καθησυχάσει λέγοντας πως σίγουρα θα είναι παρών στο Μουντιάλ της Ρωσίας...

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβρη, έχοντας υποστεί τρία κατάγματα στο πόδι σε διάστημα ενός έτους.

Έκτοτε, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, παραμένει εκτός, ενώ μάλιστα, ακόμα και στα μέσα του Φεβρουαρίου, ουδείς μιλάει για συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής του Νόιερ...

«Με δική μου σύσταση πήγε στην Ταϊλάνδη για να δουλέψει αλλάζοντας παράστασης. Βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Δεν θα πάρουμε κανένα ρίσκο. Πάντως θα ξαναπαίξει μαζί μας και θα είναι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο» ανέφερε ο κόουτς των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Βόλφσμπουργκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα