Μεγάλη λοταρία με έπαθλο ταξίδι στο Βεστφάλενσταντιον! (pics)

Μεγάλη λοταρία με έπαθλο ταξίδι στο Βεστφάλενσταντιον! (pics)

Gazzetta team
Μεγάλη λοταρία με έπαθλο ταξίδι στο Βεστφάλενσταντιον! (pics)

bet365

To Βorussia Dortmund Hellenic Supporters Club διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη λοταρία του, με κορωνίδα των επάθλων ένα ταξίδι για 2 άτομα με όλα τα έξοδα (αεροπορικά, 2 διανυκτερεύσεις, εισιτήρια αγώνα) πληρωμένα στο Ντόρτμουντ!

Φιορεντίνα - Γιουβέντους με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός όμως από το ταξίδι, υπάρχουν πάρα πολλά έπαθλα για όλους τους φίλους της Μπορούσια και όχι μόνο που θέλουν να συμμετάσχουν. 2ο έπαθλο είναι μία φορεμένη φανέλα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη χρονιά 2015-16, η οποία συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Ενα ποθητό αντικείμενο για κάθε συλλέκτη!

Επονται 6 επίσημες φανέλες της Borussia από διάφορες σεζόν, όλες υπογεγραμμένες από τον Παπασταθόπουλο, αλλά και τρία t-shirt του ελληνικού κλαμπ φίλων της Μπορούσια, που φέρουν επίσης την υπογραφή του Σωκράτη. Η λίστα των επάθλων είναι ατελείωτη, καθώς όλοι οι λαχνοί κερδίζουν κάποιο έπαθλο. Φούτερ και μπλουζάκια του κλαμπ, επίσημα προϊόντα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και πολλάάλλα συμπληρώνουν τη μακρά λίστα των δώρων.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου στο ημίχρονο του αγώνα Αταλάντα-Ντόρτμουντ και θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club στο Facebook (facebook.com/bvbhellas).

Λαχνούς μπορεί να αγοράσει κανείς από την ιστοσελίδα του κλαμπ, όπως και να δεις αναλυτικές πληροφορίες και τους όρους της λοταρίας στο dortmund.gr/lotaria-2018/Κοπή πίτας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χάγκεν. Σε ζεστό και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club.

Για να είμαστε ακριβείς... τρεις κοπές βασιλόπιτας, καθώς έγιναν τρεις εκδηλώσεις την ίδια μέρα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, καθώς και στο Χάγκεν της Βεστφαλίας για τα μέλη που κατοικούν στη Γερμανία. Μάλιστα, την εκδήλωση που έγινε στο Χάγκεν τίμησε με την παρουσία του ο 18χρονος Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στην κοπή της βασιλόπιτας στη Θεσσαλονίκη ο τυχερός κέρδισε μια αυθεντική φανέλα της Borussia Dortmund, υπογεγραμμένη από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μαζί με ένα t-shirt του κλαμπ, ενώ σε Αθήνα και Γερμανία οι τυχεροί κέρδισαν ένα t-shirt του κλαμπ -επίσης- με υπογραφή του Ελληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού. Το 4ο τεύχος του «Hellenic Borussen».

Όσοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν... φρέσκο το 4ο τεύχος του περιοδικού «Hellenic Borussen», το μοναδικό ελληνόφωνο περιοδικό για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το οποίο εκδίδει δύο φορές το χρόνο το κλαμπ φίλων της ομάδας στην Ελλάδα και διανέμει δωρεάν στα μέλη του. Το 4ο τεύχος είναι αφιερωμένο στο Wes]alenstadion.

Η ιστορία του, αλλά και οι φετινές παρουσίες του κλαμπ σε αυτό είναι μεταξύ των θεμάτων της τρέχουσας έκδοσης. Ακόμη, αναδρομή σε ένδοξες στιγμές της Ντόρτμουντ στο πάλαι ποτέ ΚύπελλοUEFA, νυν Europa League, όπως και αναλυτική παρουσίαση της μεγάλης ετήσιας λοταρίας.Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αριθμεί όμως μέλη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κλαμπ διαγράφει πλέον τον 4ο χρόνο ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο www.facebook.com/bvb09hellas και στο site www.dortmund.gr είτε να επικοινωνήσει με το κλαμπ μέσω email στο [email protected]

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα