Τεράστια ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για Λεβερκούζεν (vid)

Gazzetta team
Τεράστια ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για Λεβερκούζεν (vid)

bet365

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 7', αλλά η Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας με 4-2 της Βέρντερ στην παράταση.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

Μεγάλο ματς στο Λεβερκούζεν με την τοπική Μπάγερ και την Βέρντερ να προσφέρουν πλούσιο θέαμα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το εισιτήριο για τα ημιτελικά το πήραν οι γηπεδούχοι, καθώς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 μόλις στο 7', κατάφεραν να κερδίσουν με 4-2 στην παράταση. Οι... πράσινοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με τον Κρούζε, για να κάνουν το 0-2 με τον Γιόχανσον στο 7'.

Οι γηπεδούχοι μετά το σοκ προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και στο 31' μείωσαν με τον Μπραντ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο ίδιος παίκτης στο 55' ισοφάρισε με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση. Εκεί ο Μπελαραμπί στο 111' έδωσε το προβάδισμα στην Λεβερκούζεν και δύο λεπτά αργότερα μπήκε ως αλλαγή ο Ρέτσος, Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Χάρεντς στο 118' σφραγίζοντας την πρόκριση για την Μπάγερ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα