Κολωνία - Ντόρτμουντ 2-3

Gazzetta team
Κολωνία - Ντόρτμουντ 2-3

bet365

Ο Μπατσουαγί σκόραρε δύο φορές στο ντεμπούτο του και η Ντόρτμουντ πέτυχε την πρώτη νίκη στο 2018, κερδίζοντας με 3-2 την Κολωνία.

Ο Πέτερ Στέγκερ επέστρεψε στην Κολωνία για να πληγώσει την πρώην ομάδα του, καθώς η Ντόρτμουντ είχε σε μεγάλη μέρα τον Μπατσουαγί με δύο γκολ και μία ασίστ, φεύγοντας με νίκη 3-2, την πρώτη της στο 2018. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, κυριάρχησαν, είχαν δοκάρι με τον Καγκάβα στο 15’, όμως την ίδια στιγμή έδειξαν τις γνωστές αδυναμίες στα μετόπισθεν, με τον Γιόγιτς να χάνει τετ α τετ στο 13’.

Τελικά, τη διαφορά στο πρώτο μέρος την έκανε ο Μπατσουαγί, που άνοιξε το σκορ 35’ ύστερα από γύρισμα του Τόλγιαν. Ο Βέλγος, μάλιστα, πέτυχε και δεύτερο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά τελικά δεν το πανηγύρισε, καθώς ακυρώθηκε για οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR. Στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε και στο 60’ ο Τσόλερ έκανε το 1-1 ύστερα από ασταθή απόκρουση του Μπούρκι, πριν ο Μπατσουαγί γίνει ο πρώτος παίκτης της Μπορούσια, που σκοράρει δύο γκολ στο ντεμπούτο του μετά τον Ομπαμεγιάνγκ, για το 1-2 στο 62’! Ξανά, όμως, οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση, με τον Μερέ να κάνει το 2-2 στο 69’, πριν ο Σίρλε κάνει το τελικό 2-3 στο 84’!

Κολωνία (Στέφαν Ρούτενμπεκ): Χορν, Σόρενσεν, Μερέ, Χάιντς, Έκτορ, Χέγκερ (87’ Πισάρο), Οζτσάν, Κλέμενς (46’ Τσόλερ), Γιόγιτς, Ζιρασί (63’ Κόρδοβα), Τερόντε

Ντόρτμουντ (Πέτερ Στέγκερ): Μπούρκι, Πίσεκ, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Τόλγιαν, Βάιγκλ, Νταούντ (63’ Γκερέιρο), Καγκάβα, Σίρλε (88’ Ακαντζί), Πούλισιτς (72’ Σάντσο), Μπατσουαγί

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα