Ο Χάινκες κριτικάρει Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ

Gazzetta team
Ο Χάινκες κριτικάρει Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ

bet365

Ο προπονητής της Μπάγερν εξήγησε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ εγωιστές παίκτες με αντίστοιχη συμπεριφορά, αλλά προφανώς έχει ξεχάσει ότι στο παρελθόν κάποιοι πίεσαν αντίστοιχα για να πάνε στους Βαυαρούς.

«Αυτό που συνέβη με τον Ντεμπελέ και που συμβαίνει με τον Ομπαμεγιάνγκ δεν μου αρέσουν καθόλου. Οι ομάδες που αποκτούν αυτούς τους παίκτες ή που θέλουν να τους αποκτήσουν (Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ), θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να το κάνουν και σε αυτές. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν γίνεται οι παίκτες να είναι εγωιστές και σκέφτονται μόνο το προσωπικό συμφέρον τους. Εγώ προσωπικά θα αρνιόμουν να αποκτήσω παίκτες με αυτή τη νοοτροπία».

Με αυτά τα λόγια ο προπονητής της Μπάγερν. Γιουπ Χάινκες εξήγησε την ενόχλησή του για τον τρόπο που που πιέζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές για μεταγραφή, έχοντας ως αφορμή την υπόθεση του επιθετικού της Ντόρτμουντ. Η αλήθεια είναι όμως ότι και η Μπάγερν έχει με τη σειρά της αποκτήσει παίκτες στη Γερμανία, οι οποίοι πίεσαν για να πάνε στη Βαυαρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα