Λεβερκούζεν – Μπάγερν 1-3

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Λεβερκούζεν – Μπάγερν 1-3

bet365

H Μπάγερν είναι εντυπωσιακή και τη νέα χρονιά! Οι Βαυαροί έσπασαν το σερί της Λεβερκούζεν, επικράτησαν 3-1 και προβάρουν ήδη το... στέμμα! Δεν αγωνίστηκε ο Ρέτσος.

Ποιος να τη σταματήσει... Η Μπάγερν μπήκε εντυπωσιακά και στο 2018, πέρασε άνετα από το Μπάι Αρίνα επικρατώντας 3-1 και βρέθηκε στο +14 από τη 2η! Προβάρει ήδη το στέμμα της πρωταθλήτριας... Τι και αν οι ασπιρίνες δεν είχαν χάσει στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, οι Βαυαροί βρήκαν τρόπο να τους σπάσουν το σερί, ακόμα και χωρίς τον Λεβαντόφσκι! Γκολάρα ο Χάμες, δεν αγωνίστηκε ο Ρέτσος!

Έκανε την έκπληξη ο Χέρλιχ, πέρασε αριστερό στόπερ τον Γουέντελ, δεξί μπακ-χαφ ο Μπελαράμπι και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Δυο καλές ευκαιρίες είχαν οι «ασπιρίνες» στο πρώτο 20λεπτο, το σουτ του Μπελαραμπί δεν βρήκε στόχο, ενώ η κεφαλιά του Κορ πέρασε μόλις άουτ! Οι Βαυαροί αντέδρασαν, πήραν τον έλεγχο και στο 33' ήρθε το γκολ! Η αδυναμία της Λεβερκούζεν στα στημένα ήταν εμφανής και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Βιδάλ πήρε την κεφαλιά ακάλυπτος, ο Χάβι Μαρτίνεθ δεν είχε πίεση και άνοιξε το σκορ! Οι Βαυαροί έβρισκαν ελεύθερους χώρους, αφού το man το man των γηπεδούχων δεν μπορούσε να λειτουργήσει!

Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στην επανάληψη, πίεσε και σε ένα δίλεπτο είχε δυο καλές ευκαιρίες! Ο Μπέντερ στο 54' δεν μπόρεσε με προβολή να σκοράρει, ενώ στο 55' ο Μπέιλι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Η Μπάγερν είχε την ουσία και στο 59' ο Ριμπερί με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0. Η απάντηση της Λεβερκούζεν ήρθε στο 70', ο Φόλαντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα! Οι «ασπιρίνες» προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά Φόλαντ και Μπέντερ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Οι Βαυαροί σφράγισαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Χάμες!

Λεβερκούζεν (Χάικο Χέρλιχ): Λένο, Τα, Λ. Μπέντερ (77' Μεχμέντι), Ζ. Μπέντερ, Ουέντελ, Κορ (65' Αλάριο), Χάβερτ, Μπελαράμπι, Μπέιλι, Μπραντ, Φόλαντ

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Ραφίνια, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Χάμες Ροδρίγκες, Ριμπερί (79' Βάγκνερ), Ρόμπεν (65' Κομάν), Μίλερ (90' Τολισό)

Байер - Бавария. Обзор матча. Германия. Бундеслига 2017/18. 18 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα