«Ο Σωκράτης μας απογοήτευσε στην Ντόρτμουντ»

«Ο Σωκράτης μας απογοήτευσε στην Ντόρτμουντ»

Gazzetta team
«Ο Σωκράτης μας απογοήτευσε στην Ντόρτμουντ»

bet365

Ο βοηθός του απολυμένου από τον πάγκο των Βεστφαλών, Πέτερ Μπος, τα... έχωσε στον Παπασταθόπουλο, δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας.

Ο Χέντρι Κρίζεν απολύθηκε από τη Ντόρτμουντ πακέτο με τον προπονητή Πέτερ Μπος, καθώς η ομάδα δεν τα έχει πάει τόσο καλά. Ο Ολλανδός βοηθός προπονητή όμως μιλώντας στην «De Telegraaf» εντόπισε ως σημαντικότερο λόγο της αποτυχίας τους στον πάγκο των Βεστφαλών, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για τον οποίο είχε μόνο αρνητικά σχόλια να κάνει.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Οσο περίεργο κι αν ακούγεται, όλα τα άσχημα ξεκίνησαν με τον τραυματισμό του Λούκας Πίστσεκ. Τότε περιμέναμε περισσότερα από τον Σωκράτη, αλλά μας απογοήτευσε. Ηταν ο δεύτερος αρχηγός και περιμέναμε να δείξει ηγετική προσωπικότητα, αλλά δεν μας δικαίωσε», ήταν τα λόγια του Κρίζεν, για τον Ελληνα σέντερ μπακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα