Άουγκσμπουργκ – Χέρτα 1-1

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ – Χέρτα 1-1

bet365

Η Άουγκσμπουργκ ήταν καλύτερη, έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά είδε τον Καλού να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις για την Χέρτα.

Η Άουγκσμπουργκ έκλεισε την Χέρτα στα καρέ της στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες για να δει τον Καλού να κάνει το τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις για τους Βερολινέζους.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ. Καϊούμπι (10’, 31’), Κου (11’) και Γκρέγκοριτς (44’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ο Χέλερ είχε δοκάρι (έστω και με... στραβοκλωτσιά) στο 33’ και η Χέρτα που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο τη γλίτωσε με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τη μόνη διαφορά ότι οι γηπεδούχοι έβγαζαν φάσεις με μικρότερη συχνότητα. Βρήκαν, όμως, το γκολ που δικαιούνταν στο 74’ με δυνατό σουτ του Καϊούμπιν, έχασαν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως είδαν από το πουθενά τον Καλού να κάνει το τελικό 1-1 στο 1’ των καθυστερήσεων από κοντά.

'0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα