Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης 1-2

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης 1-2

bet365

Πως λέμε... Like-a-boss; Καμία σχέση για την Ντόρτμουντ που έχασε (και) από την Βέρντερ εντός (1-2), απομακρύνθηκε από το CL και ο τεχνικός, Πέτερ Μποσζ, είναι δύσκολα...

Πριν μία εβδομάδα, οι διοικούντες την BvB είχαν δώσει στον προπονητή διορία μιας εβδομάδας για να διορθώσει τα πράγματα. Η εβδομάδα πέρασε, όμως τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η Μπορούσια έχασε 1-2 από την Βέρντερ, έμεινε για 8 σερί ματς μακριά από τη νίκη [4 στο Signal-Iduna Park ] και αφού απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την 4άδα της Bundesliga, ο Μποσζ δύσκολα θα κρατήσει τη δουλειά του. Ενδεικτικό της κατάστασης ότι πριν καν το ματς φτάσει στο 90' οι φίλοι του club είχαν αρχίσει να αποχωρούν από το γήπεδο.

Στο 26' ο Εγκσταϊν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ύστερα από προσπάθεια του Μαξ Κρούζε, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 57' με τον Ομπαμεγιάνγκ μετά την ασίστ του Καγκάβα (1-1), όμως η Βέρντερ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 65' με τον Γκέμπρε-Σελασιέ έπειτα από τη δεύτερη ασίστ στον αγώνα από τον Κρούζε. Το 1-2 έμεινε ως το τέλος για την ομάδα του Κόφελντ αφού στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Καγκάβα έχασε αδιανόητη ευκαιρία από τη μικρή περιοχή.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μποσζ): Μπίρκι, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Μπαρτρά, Γκερέιρο (46' Σαχίν), Καγκάβα, Νταούντ (82' Ισάκ), Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ, Γιαρμολένκο (46' Σίρλε).

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόφελντ): Παβλένκα, Μοϊσάντερ, Γκέπρε Σελασιέ, Αουγκούστινσον, Γιουνούζοβιτς (53' Γκόντορφ), Μπαρτέλς (33' Κάιντς) (84' Μπάουερ), Μπαργκφρέντε, Ντιλέινι, Βελίκοβιτς, Εγκσταϊν, Κρούζε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα