Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν 0-2

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν 0-2

bet365

Η Λεβερκούζεν έφυγε με νίκη 2-0 από την Στουτγκάρδη και βρίσκεται (έστω και προσωρινά) στην τέταρτη θέση.

Το τρελό αήττητο σερί της Λεβερκούζεν συνεχίζεται. Οι ασπιρίνες έφυγαν με νίκη 2-0 από την Στουτγκάρδη, την οποία υποχρέωσαν στην πρώτη εντός έδρας ήττα, έφτασαν τα δέκα ματς χωρίς ήττα και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, έστω και αν αυτό αποδειχθεί προσωρινό.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που ήταν πιο επικίνδυνοι και έφτασαν στο 0-1 στο 20΄ με τον Χάβερτς. Οι παίκτες του Χέρλιχ έδωσαν στη συνέχεια την πρωτοβουλία των αντιπάλων τους, αλλά μόνο ο Δώνης μπορούσε με τις ενέργειές τους να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Ο Ρέτσος αποχώρησε με το ξεκίνημα της επανάληψης (σύμφωνα με τους Γερμανούς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού) και η Στουτγκάρδη πίεσε αφόρητα. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη στο διάστημα 50-65’, με τον Λένο να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις και να κρατάει το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απορροφήσουν την πίεση στη συνέχεια και τα πάντα τελείωσαν στο 80’, όταν ο Μπέντερ έκανε το τελικό 0-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα