Ντόρτμουντ - Μπάγερν 1-3

Ντόρτμουντ - Μπάγερν 1-3

bet365

Η Μπάγερν πέρασε δίκαια με νίκη 3-1 από το Ντόρτμουντ και άφησε την Μπορούσια, που έχει πετάξει λευκή πετσέτα, στο -6 από την κορυφή.

Πριν λίγες εβδομάδες η Μπάγερν ήταν σε κρίση και η Ντόρτμουντ «πετούσε» στο δρόμο για να την εκθρονίσει. Τώρα, τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Οι Βαυαροί με τον Χάινκες στον πάγκο επέστρεψαν στην κανονικότητα, ενώ οι Βεστφαλοί με τον Μπος να μην μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, βυθίζονται στην κρίση. Η Μπάγερν πέρασε δίκαια με νίκη με 3-1 από το Ντόρτμουντ και άφησε την Μπορούσια στο -6.

Το ματς ξεκίνησε με ασυνήθιστα αργό τέμπο. Ήταν εμφανές ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν το απαιτούμενο θάρρος, όπως τα προηγούμενα χρόνια και τελικά πλήρωσαν το γεγονός ότι ήταν τόσο παθητικοί. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 16’ με εκπληκτικό τελείωμα του Ρόμπεν και λογικά ο ρυθμός άνοιξε. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια χάθηκε στο 30’, όταν ο Γιαρμόλενκο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ούλραϊχ στο τετ α τετ, ακολούθησε η ευκαιρία του Καγκάβα δευτερόλεπτα αργότερα και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, ήρθε το 0-2 στο 37’, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει εντυπωσιακό τακουνάκι, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπούρκι!

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ στην επανάληψη. Οι παίκτες του Χάινκες είχαν τον έλεγχο, η τακτική της Ντόρτμουντ δεν δούλεψε για ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς η μπάλα δεν έφτανε γρήγορα στην επίθεση και πέρα από κάποια ξεσπάσματα, που ξεκινούσαν όλα από τα πόδια του Πούλισιτς, οι Βεστφαλοί δεν είχαν να δείξουν τίποτα της προκοπής. Τα τελειώματα των Ομπαμεγιάνγκ και Γιαρμόλενκο έδειχναν την έλλειψη καθαρού μυαλού και τα προβλήματα στην άμυνα συνεχίστηκαν. Οι Βαυαροί είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες και έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 67’ ξανά με τον Λεβαντόφσκι. Το μόνο που κατάφερε η Μπορούσια ήταν να μειώσει με πανέμορφο πλασέ Μπάρτρα στο 88’ για το τελικό 1-3.

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μπος): Μπούρκι, Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος (42’ Τόλγιαν), Τοπράκ, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Καγκάβα (68’ Γκέτσε), Κάστρο, Γιαρμόλενκο (80’ Σάντσο), Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Αλάμπα (74’ Ραφίνια), Ζίλε, Χούμελς, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ (81’ Ρούντι), Τιάγκο, Χάμες (84’ Βιδάλ), Ρόμπεν, Κομάν, Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα