Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ 1-1

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ 1-1

bet365

Το σερί ισοπαλιών της Βόλφσμπουργκ με τον Σμιντ στον πάγκο συνεχίστηκε, με τον Ουντοκάι να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τη Χόφενχαϊμ (1-1).

Ο Ουντοκάι νίκησε τρεις παίκτες της Χόφενχαϊμ στον αέρα για να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να αποτρέψει την πρώτη ήττα της Βόλφσμπουργκ με τον Σμιντ στον πάγκο. Το τελικό 1-1 αφήνει απογοητευμένους τους φιλοξενούμενους, ενώ συνεχίζει το σερί ισοπαλιών των Λύκων.

Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα, με τον Γκρίλιτς να χάνει την πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους (3’) και τον Οριζί να κερδίζει πέναλτι στο 11’ για τους γηπεδούχους. Ο Άρνολντ, όμως, είδε τον Μπάουμαν να αποκρούει και το 0-0 να παραμένει. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές στο πρώτο μέρος, με τους Λύκους να απειλούν με στημένα και τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη, οι παίκτες του Σμιντ είχαν την υπεροχή, αλλά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που σφύριξε ο Τσβάιερ στο 73’ έδωσε την ευκαιρία στον Ντεμιρμπάι να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και βρήκαν το γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα