Η εισαγγελέας πρότεινε οριστική ενοχή Μπέου, Τσακογιάννη, Κομπότη, Μποροβήλου και Μπάκου για το Koriopolis

Gazzetta team
Η εισαγγελέας πρότεινε οριστική ενοχή Μπέου, Τσακογιάννη, Κομπότη, Μποροβήλου και Μπάκου για το Koriopolis

bet365

Η Εισαγγελέας έδρας του πενταμελούς Εφετείου κακουργημάτων πρότεινε την ενοχή των Αχιλλέα Μπέου, Γιώργου Τσακογιάννη, Γιάννη Κομπότη, Γιώργου Μπροβήλόυ και Δημήτρη Μπάκου για την υπόθεση Koriopolis.

Λίγο μετά τις 14:00 ολοκληρώθηκε η αγόρευση της Εισαγγελέως της έδρας του πενταμελούς Εφετείου κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011 «Koriopolis».

Η κ. Ευδοκία Πούλου πρότεινε την ενοχή των 25 από τους 26 κατηγορούμενους, που είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό και που είχαν απομείνει στην υπόθεση.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι εξής:

Αχιλλέας Μπέος (δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση στους αγώνες Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 του 2011 σε βαθμό πλημμελήματος)

Γιώργος Τσακογιάννης (δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση σε τέσσερις αγώνες της Ηλιούπολης, για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος κατ’ εξακολούθηση, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για οπλοκατοχή).

Γιάννης Κομπότης (για δωροδοκία στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4)

Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος (για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση στους Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου, Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα).

Εξάλλου προτάθηκε η ενοχή για τους Βασίλη Καρακούλια, Ανδρέα Δημόπουλο, Βασίλη Γεωρτσιάκος, Θανάση Ντότση, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιάννη Ναυρινιάδη, Παύλο Δήμου, Μάκη Σιδηρόπουλο, Μιχάλη Τζιβελέκη, Μαρία Βυθοπούλου, Γιώργο Τσεκερίδη, Γιώργο Διγώνη, Γιώργο Γαλαίο, Βασίλη Αδαμάκη. Δεν προτάθηκε η ενοχή μόνο (λόγω αμφιβολιών) για τον Νίκο Χάλκο, πρώην πρόεδρο της Ηλιούπολης.

Έχουν απαλλαχθεί όσοι είχαν μόνο την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα, όπως οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός, ο μάνατζερ Άγγελος Τραυλός, ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η επόμενη συνεδρίαση του Εφετείου θα γίνει στις 13/12, ενώ εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μέχρι την τελική απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα