Αθωώθηκαν Αβράαμ και Μενδρινός για το «Koriopolis»

Αθωώθηκαν Αβράαμ και Μενδρινός για το «Koriopolis»

Gazzetta team
Αθωώθηκαν Αβράαμ και Μενδρινός για το «Koriopolis»

bet365

Η κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού παραγράφηκε, για τους 30 κατηγορουμένους, μεταξύ των οποίων και οι Αβράαμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός, οι οποίοι κι αθωώθηκαν.

Η υπόθεση «Koriopolis» εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα των δικηγόρων Κίμωνα Ευαγγελάτου και Σταύρου Γεωργόπουλου, ώστε να ισχύσει ο επιεικέστερος νόμος, με αποτέλεσμα το αδίκημα της «συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό» να παραγράφεται.

Έτσι, πλέον δεν υφίσταται η κατηγορία για 30 κατηγορουμένους οι οποίοι και είναι πλέον αθώοι, μιας και δεν αντιμετωπίζουν κάποια άλλη κατηγορία.

Μεταξύ των κατηγορουμένων ποδοσφαιριστών, ήταν και οι Αβράαμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μενδρινός στους οποίους είχε επιβληθεί φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ η ίδια κατηγορία βάραινε και τον μάνατζερ Άγγελο Τραυλό, τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργο Τόρη και τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο.

Επίσης, ακόμα 22 από τους υπόλοιπους 26 κατηγορούμενους, αντιμετώπιζαν την ίδια κατηγορία και έχουν ασκήσει έφεση με το κατηγορητήριο πλέον να είναι πιο ελαφρύ. Θυμίζουμε, πως η υπόθεση είχε 93 κατηγορούμενους όταν είχε φτάσει στο δικαστήριο.

 

Τελευταία Νέα