Η ανανέωση της θητείας των αθλητικών δικαστών προκαλεί αντιδράσεις!

Gazzetta team
Η ανανέωση της θητείας των αθλητικών δικαστών προκαλεί αντιδράσεις!

bet365

Η τροπολογία που δίνει την δυνατότητα για παράταση της θητείας των αθλητικών δικαστών στο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Στο νέο Σχέδιο Νόμου που θα φέρει στη Βουλή για ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπάρχει τροπολογία με την οποία θα μπορεί να αποφασίζεται η παράταση της θητείας των αθλητικών δικαστών της ΕΠΟ, παρότι μέχρι σήμερα, μετά την λήξη της τριετούς θητείας τους, τους αντικαθιστούσαν νέοι.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. που έβγαλε ανακοίνωση και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Επίσης με τροπολογία και χωρίς να έχει αναφανεί κάποιος ιδιαίτερος λόγος παρατάθηκε η θητεία των αθλητικών δικαστών, παρά το γεγονός ότι με το ν. 4326/2015 οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί ορίζονται για τριετή θητεία χωρίς δυνατότητα ανανέωσής της. Η Ε.Δ.Ε. εκφράζει την αντίθεσή της σε τέτοιες λογικές που καθιστούν άνευ αξίας τους καταλόγους που αποστέλλονται στην Ε.Π.Ο. από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα